Årets första träningspass och mer Hemfosa fastigheter

Efter att ha åkt på en förkylning så var det igår dags för årets första träningspass. Då det har varit lite dåligt med träning för min del sista tiden så blir det som att börja från noll. När jag väl tränar så gillar jag att ha någon form av uppföljning där jag kan både se och känna framstegen.

Jag ökar motivationen mha en app

Då tycker jag det är smidigt att använda en app i mobilen. För min del passar då det extra bra med en app som heter ”Couch to 5K”. Precis som namnet antyder så är denna app utformad för oss som börjar från noll (soffan). Från soffan till att kunna springa 5km på 9 veckor. Appen finns till både Android och iOS.

Har du nåt tips på någon träningsapp du gillar?

Idag köpte jag även lite fler Hemfosa fastigheter aktier

Idag var första dagen med handel utan aktieutdelning, de som handla idag missar aktieutdelningen nu på fredag den 13/1. Och som vanligt vid handel på första dagen utan utdelning så backade aktiekursen idag. Ofta så brukar aktiekursen backa ca motsvarande storleken på utdelningen. Idag backa den lite mer -2,05:- och utdelningen är 1,05:-/aktie. Jag köpte till kursen 79,95. Hemfosa fastigheter delar ut 4ggr/år. Januari, april, juli och oktober.

Publicerad i Hemfosa fastigheter, Träning Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*