Avvaktar köpläge och pluggar Python

Efter att ha fått ytterligare några aktieutdelningar så väntar jag in köpläge i något av de innehav jag redan äger, några är jag redan fullinvesterade i för tillfället. Så här i början av min pengamaskin så tänker jag inte ha mer än ca 10% i ett enskilt innehav, mest för att inte ”lägga alla ägg” i samma korg dvs sprida risken.

Det har diskuterats en del om Hennes & Mauritz och om dess storhetstid är förbi mm. Man har ”alltid” talat om H&M som en ”säker” aktie och även jag har funderat över mitt innehav i aktien. Men jag har beslutat mig för att behålla dem jag har. Läste senast idag om miljardären och fastighetsmannen Sven-Olof Johansson som har tankat H&M aktier för drygt 140 miljoner kronor sista kvartalet. Precis som honom tror jag på en vändning snart 🙂

Efter att äntligen ha tagit tag i min önskan att lära mig att programmera så har jag precis avslutat en videokurs på udemy som heter ”The Python Mega Course: Build 10 Real World Applications”. Jag hoppas kunna använda och även visa upp något framöver som kan bli användbart till de som skapar sin egen pengamaskin. Har även påbörjat en andra videokurs som handlar om ”scraping”, ett sätt att hämta valfri information från webbsidor på internet.

Har nyligen lagt till en ny avdelning ”Appar”, där kommer jag lägga till appar som jag rekommenderar.
Tar gärna emot tips på relevanta appar.

Publicerad i Aktieutdelning, Pengamaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*