Bli rik på aktieutdelning

bli rik på aktie-utdelningDå jag har bestämt mig för att bygga en pengamaskin med hjälp av utdelningsaktier så tänkte jag att det vore ett bra läge att rekommendera en bok i ämnet. Detta för att kanske även väcka ditt intresse för denna intressanta och långsiktiga strategi. Det är boken ”Den enkla vägen – Bli rik på aktie-utdelning” av Marcus Hernhag.

Läs om hur du skapar en egen portfölj med utdelningsaktier. Ge dig själv en guldkantad tillvaro som pensionär eller kanske ännu tidigare. Metoden är känd sen länge särskilt utomlands. Men nu börjar den även sprida sig i Sverige tack vare denna bok. Jag blev själv inspirerad att verkligen ta tag i saken att skapa mig en aktieutdelnings portfölj.

Jag gillar boken och metoden främst pga att man inte behöver stirra sig blind på aktiekurser och att försöka tajma rätt läge att gå in på marknaden. Visst ingen vill köpa en aktie på toppen för att sen se den falla. Nu med denna metod så köper du ibland dyrt för att en annan månad köpa billigare. På så sätt så sänker du din medelkurs för aktien. Skulle du också vilja ha utdelningar varje månad, då kanske boken är nåt för dig också?

Läs boken och:

  • Du får lära dig hur du bygger upp en egen portfölj med stabila utdelningsaktier.
  • Du slipper följa aktiekurser som åker upp och ner.
  • Du får se fram emot utdelningar som bara växer.

Klicka här eller på bilden för att läsa mer om boken och författaren.

 

Present till 18-åring

Jag önskar att jag själv hade fått den här boken när jag fyllde 18 år, då hade jag själv kanske haft friheten att välja om jag ville jobba idag eller inte. Boken kommer vara en given present till mina barn när de fyller 18, så att de har fått ta del av möjligheten. Strategin som boken handlar om mår ju bra av tid, så ju längre tid man har på sig desto bättre. Just därför passar den bra som en present till en 18-åring.

 

Publicerad i Aktieutdelning, Boktips, Passiv inkomst, Pengamaskin Taggar: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*