Blockchain och kryptovaluta är framtiden?!?

Har för första gången köpt på mig lite kryptovaluta genom en sk ICO (Initial Coin Offering). ICO är en ganska ny metod för nya företag och startups att skaffa fram riskkapital. Det innebär att man köper tokens som man efter avslutad ICO väljer att behålla eller sälja. Ofta betalar man sina tokens med kryptovalutorna Bitcoin eller Ethereum. Bitcoin känner nog de flesta till, de såldes för $0.003 när de släpptes. Idag (171017) ligger värdet på en Bitcoin på ca $5610…

Fördelen för startups som tillämpar den här metoden är att ICO:s inte är reglerade vilket betyder att de kan få sina pengar mycket snabbare, men som investerare så ökar samtidigt risken.

Kryptovalutan som jag har valt att satsa på heter Electroneum. Då jag precis börjat intressera mig för kryptovaluta så satsar jag inga större summor på detta. Men det är en spännande krydda till pengamaskinen och jag kommer forsätta att läsa in mig på allt som har med blockchain och kryptovalutor att göra.

Denna ICO:n avslutas den 1a November (171101).

  • Varje token kostar $0.01
  • Inget minsta köpvärde
  • Över 215000 medlemmar (köpare) registrerade
  • Möjlighet att ”mina” i både mobil och dator

Vad händer den 1a November?

ICO:n avslutas och det kommer att gå att handla med kryptovalutan Electroneum. Förhoppningsvis kommer värdet att öka. Om värdet ökar till $1 eller mer på sikt så har ”investeringen” gett minst 100ggr pengarna.

Publicerad i Kryptovaluta Taggar: , , , ,
One comment on “Blockchain och kryptovaluta är framtiden?!?
  1. Anders skriver:

    Det växer fort, nu över 270000 registrerade..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*