Idag sålde jag hela mitt innehav i SAAB

till förmån för att öka på andra redan befintliga innehav med högre direktavkastning. Jag har även uppdaterat sidan mina innehav. Strategin för hur jag har fördelat kapitalet från mitt innehav i Saab har varit att nå en viss summa utdelning i resp aktie. Och jag har då börjat med de aktier som har legat närmast den summa jag haft som mål och de aktier som haft högst direktavkastning.

Då jag inte kört denna utdelningsstrategi särskilt länge så har effekten blivit ganska stor i år då jag omfördelat till aktier med högre direktavkastning. Jag har i år redan lyckats mer än fördubbla min totala aktieutdelning jämfört med förra året och då är vi bara inne i tredje månaden för året 🙂

Målet för året är att fyrdubbla min totala aktieutdelning mot föregående år.

Publicerad i Aktieutdelning, Investera, Pengamaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*