Ta tag i ditt PPM sparande mha tjänsten Kollektiva

Kollektiva är en gratis tjänst som jämför din historiska avkastning med alla andra användare som är födda samma decennium som du och identifierar de av er som haft allra bäst avkastning sedan ni började PPM-spara. De skapar sedan en statistiskt sammanställd fondportfölj som speglar var de bästa placerat sina egna PPM-pengar senaste gången de använde tjänsten Kollektiva och presenterar den för dig.

Du kan då välja att byta till samma fonder som de bästa bara genom några klick, inloggningen på PPM sker med bankid. Du behöver alltså inte logga in själv på PPM utan vill du byta till samma fonder som de bästa har just nu så kan du välja att göra det med några klick utan att själv behöva göra bytet manuellt.

De rekommenderar att man kollar varje månad och jämför med de bästa då de är ganska aktiva fondbytare, man kan även välja att bli påmind via sms när de tycker att det är dags att kolla sina PPM fonder igen.

Vem står bakom Kollektivafondval? Kollektivafondval drivs av Kollektiva. Det är ett företag som har bestämt sig för att hjälpa människor att ta makten över sina egna pengar. Och Kollektivafondval är deras första tjänst.

Gå till tjänsten >

Publicerad i Pension Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*