Uppföljning av Vimla mobilabonnemang

I början av året beställde jag ett mobilabonnemang hos mobiloperatören Vimla, anledningen var att jag tyckte att de hade ett bra upplägg på sina abonnemang. Bra villkor och bra priser. Och efter att snart ha provat det i 6 månader så är jag fortfarande väldigt nöjd. Vimla är Telenors ”billighets” abonnemang och går alltså i Telenors nät. Jag blev tipsad av en vän och fick då automatiskt 10kr i rabatt på månadskostnaden vilket även min vän fick. Och den rabatten gäller alltså varje månad och så länge vi båda fortfarande är kunder. Nedan kan du se hur deras ”backoffice” ser ut när man är inloggad på sitt konto på deras hemsida.

Om du vill prova Vimla så kan du använda min tips länk här så får vi båda 10kr rabatt på månadskostnaden.
Skulle du inte vara nöjd så kan du bara avsluta ditt abonnemang, de har varken uppsägningstid eller bindningstid.

Bilden ovan visar abonnemanget som kostar 100kr/mån i ursprungspris och är ett student/55+ abonnemang. Det ger 3GB/mån, 60 samtal och 600 meddelanden/mån. För tillfället har de även ett erbjudande där de erbjuder halva priset de 3 första månaderna och 20GB i extra data.
Det som är extra bra är att man får spara överbliven data, samtal och meddelanden till nästa månad. Som du ser är det 0 st samtal kvar, märker du att du har för lite av något kan du lätt uppgradera ditt abonnemang.

Se dina saldon direkt i Vimla appen

Nu kan du även se hur mycket surf, samtal och meddelanden du har kvar direkt i Vimlas nysläppta app. Du kan även slå på/av möjligheten att ringa utomlands. Pausa ditt abonnemang på obestämd tid, pausar du så börjar det från den första nästkommande månad. Att pausa kostar inget och du betalar inget under tiden du har pausat ditt abonnemang. När du vill aktivera igen så aktiveras det direkt. Du kan även avsluta ditt abonnemang direkt i appen om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. (Bild nedan visar utdrag från Vimlas app.)

Länk till Vimlas hemsida >

Publicerad i Spara pengar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*